SkinScan


Om goed advies te kunnen geven is het belangrijk om uw huid uitgebreid te analyseren. Wij doen dit met de SkinScan. Samen met onze huidspecialisten wordt de analyse goed doorgenomen en ontvangt u naast een passend en persoonlijk behandelplan ook een volledig product advies! Want voor een optimaal resultaat zult u ook thuis de huid goed moeten verzorgen.

Na de behandeling ontvangt u via een QR code de uitgebreide analyse per mail.

Duur van de behandeling: 30 min

Kosten: €45

Introductie behandeling


Bij de Introductie behandeling is het belangrijkste dat wij uw huid leren kennen. U vult een cliëntenprofiel in wat er voor zorgt dat we goed voorbereid aan de behandeling kunnen beginnen. De huid wordt gereinigd naar uw huidconditie en onzuiverheden worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden naar wens geëpileerd. Er volgt een gezichtsmassage om de huid te voorzien van essentiële hydraterende werkstoffen en een gezichtsmasker.

De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende dagcrème en beschermende SPF 30.

Duur van de behandeling: gevoelige behandeling 75 min

Kosten: €69,50

Sensitive treatment


De sensitive treatment is een behandeling die het meest geschikt is bij vochtarme, gevoelige huiden of een huid met veel gesprongen haarvaatjes en zelfs rosacea. Hierin wordt de huid gereinigd met de Gentle exfoliant om de dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden worden zachtjes uitgedrukt. Hierna volgt een korte gezichtsmassage om de huid te voorzien van kalmerende werkstoffen en de huid voor te bereiden op de Sensi Peel. Dit wordt afgerond met een ontgiftend extract van kersenschors om de afvalstoffen af te voeren en 1 of meerdere specifieke serums afgestemd op uw huid.

Er kan hier nog optioneel gekozen worden voor een Retinol Booster, wat de huid zichtbaar verjongt en het vernieuwingsproces stimuleert. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende dagcrème en beschermende SPF 30.

Duur van de behandeling: gevoelige behandeling 75 min

Kosten: €89,-

Signature Treatment


Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt. Hierin wordt de huid grondig gereinigd door middel van de Gentle exfoliant om dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden worden uitgedrukt. Uw wenkbrauwen worden naar wens geëpileerd. Er volgt een korte gezichtsmassage om de huid te voorzien van essentiële hydraterende werkstoffen. Het wordt afgerond met een ontgiftend extract van kersenschors om de afvalstoffen af te voeren en een specifiek serum afgestemd op uw huidtype.

De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende dagcrème en beschermende SPF 30.

Duur van de behandeling: reinigende behandeling 75 min

Kosten: €75,-

Oxgenating Trio


Deze bijzonder fijne gezichtsbehandeling is een echte “Beauty Boost” en kan op elk moment voor iedereen! De behandeling start met het reinigen van de huid en wordt vervolgt met een diepte reiniging met de Gentle exfoliant, die de huid vrijmaakt van dode huidcellen. De huid wordt dan goed nagelopen op eventuele onzuiverheden en deze worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden naar wens geëpileerd. De huid wordt voorbereid op het superieure trio van antioxidanten en er volgt een activerende gezichtsmassage met een extract van kersenschors, wat de huid zuivert van afvalstoffen.

Dit wordt afgerond met 1 specifiek serum afgestemd op uw huid, er kan hierbij nog optioneel gekozen worden voor een Retinol Booster, wat de huid zichtbaar verjongt en het vernieuwingsproces stimuleert. De behandeling wordt afgesloten met een huideigen antibacterieel extract, een hydraterende dagcrème en beschermende SPF 30.

Duur van de bahandeling: ‘beauty boost’ op basis van superieure anti oxidanten 75 min

Kosten: €89,-

Therapeutic PCA Treatment


Bij de therapeutische behandeling kan er een keus uit 4 verschillende probleem oplossende maskers gemaakt worden. Er is voor elke huid een passend plan! Er wordt gestart met een reiniging en voorbehandeling door middel van de Gentle Exfoliant, die de huid vrij maakt van dode huidcellen. De huid wordt dan goed nagelopen op eventuele onzuiverheden en deze worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden naar wens geëpileerd. Er volgt een heerlijke gezichtsmassage. Nu wordt het Therapeutisch masker aangebracht, aangepast op uw huidconditie.

Dit wordt afgerond met 1 specifiek serum afgestemd op uw huid, er kan hierbij nog optioneel gekozen worden voor een Retinol Booster, wat de huid zichtbaar verjongt en het vernieuwingsproces stimuleert. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende dagcrème en beschermende SPF 30.

Duur van de behandeling: uitgebalanceerd therapeutisch masker 75 min

Kosten: €89,00

TCA Peeling


Deze huidverbeterende behandeling is aan te passen op bijna elke huidconditie! Bij de TCA peeling wordt de huid van te voren gereinigd, ook behandelen we de huid voor met de Gentle Exfoliant die de huid vrijmaakt van dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Uw wenkbrauwen worden naar wens geëpileerd. Er volgt een korte gezichtsmassage om de huid te voorzien van essentiële hydraterende werkstoffen. De TCA peelings verwijderen op een milde manier de matte, beschadigde oppervlakkige huidlagen en herstellen de zachte, stralende en glanzende huid die verstopt zit onder de beschadigde huid.

Er worden 1 of meerdere specifieke serums gebruikt om de huid te corrigeren en kalmeren. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende dagcrème en beschermende SPF 30.

TCA Peeling Mild – huidvernieuwende behandeling 75 min – € 89,00
TCA Peeling Medium – huidstructuur verbeterende behandeling 90 min – € 99,00
TCA Peeling Intensief – stimulerend op celdeling en structuurverfijning 90 min – € 109,00

Kosten: vanaf €89,00

Permanente Make-Up


Gespecialiseerd in het optimaal vormgeven van het gezicht door middel van permanente make-up. Wenkbrauwen, eyeliners maar ook litteken correcties zijn een mogelijkheid. Wat heerlijk om ten alle tijden geweldige wenkbrauwen te hebben! Sporten, vakantie, het maakt geen verschil u ziet er altijd perfect uit! U wordt hierbij geadviseerd en behandeld door een expert op dit gebied.

Kosten: op aanvraag

Botox en Hyaluron Injectables


Met Injectables van Botox en Hyaluronzuur kan uw gezicht de jeugdige uitstraling terugkrijgen door het verlies van volume aan te vullen en door spierspanning ontstane rimpels te ontspannen. Dit ten alle tijden met het behoud van uw natuurlijke gezichtscontouren! U wordt hierbij geadviseerd en behandeld door een cosmetisch arts die aangesloten is bij NVCG.

Kosten: op aanvraag

Bindweefsel massages


Een massage wordt altijd afgestemd op uw wensen of eventuele klachten. Behalve dat een massage heerlijk ontspannend is, kan het ook zeer nuttig zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals stress, spanningshoofdpijn of slapeloosheid. Door een massage voelt u zich weer lekkerder in uw lijf!

Kosten: vanaf €35,- per 30 min

Bekijk alle tarieven

Microdermabrasie


Tijdens een Microdermabrasie behandeling wordt er gewerkt met microkristallen om de huid te polijsten, waarmee je diverse huidproblemen en onregelmatigheden weer kunt oplossen, gladder maken en de huid kunt verfrissen. Uitermate geschikt voor grove poriën, pigmentatie, doffe of vermoeide uitstraling en kleine lijntjes en rimpeltjes.

Kosten: op aanvraag

T-away


Heeft u roodheid in uw huid, of zelfs al duidelijke rode adertjes? Couperose, bloedblaasjes of spinnetjes (spider naevi) worden gemakkelijk weg gehaald door middel van de T-away. Met warmte wordt er een plaatselijke stolling veroorzaakt waardoor er vrijwel direct resultaat is en de adertjes verdwijnen. Wij maken altijd voor en na foto’s van het te behandelen gebied zodat er duidelijk is wat u precies wil laten verwijderen. Tevens werkt de T-away erg fijn bij het weghalen van steelwratjes (fibromen), bindweefsel bultjes en ouderdomsvlekken zonder al te veel down-time!

Kosten: op aanvraag

SkinPen Treatment


Kosten: €195,-

Bekijk alle tarieven

COSMEDIX® Manual skin treatment


Bij deze manuale gelaatsbehandeling reinigen wij de huid, inclusief een grondige dieptereiniging d.m.v. uitdrukken van onzuiverheden. De wenkbrauwen kunnen naar wens worden geëpileerd en een heerlijke massage kan niet ontbreken. Het is de ultieme verzorging voor uw huid, en u kunt direct weer door met de dag!

Duur van de behandeling: inclusief masker 90 min

Kosten: €89,00

COSMEDIX® Level 1 Peeling


Deze heerlijke en bijzondere gezichtsbehandelingen zijn voor bijna iedereen geschikt. De huid wordt door middel van zachte zuren uitermate glad gemaakt. Zowel de Blueberry Smoothie, Pomegranate Peel en de Benefit Peel kunnen in veel gevallen direct worden ingezet voor verfrissing, verjonging en algehele verbetering van de conditie van uw huid.

Kosten: €95,00

COSMEDIX® Level 2 Peeling


Bij de huid die al iets meer gewend is en een periode heeft voorbereid kunnen we starten met de intensievere peelingen van Cosmedix. Bij de Purity Peel, Timeless Peel en de Deep Sea Peel kunnen we de huid stimuleren meer collageen en elastine aan te maken. Met de juiste verzorging thuis kunnen we dit ook nog eens doen zonder de welbekende ‘downtime’ die normaliter met dit soort peelingen gepaard gaan!

Kosten: €105,00

Bekijk alle tarieven

DERMAPEN treatment


Een behandeling met de DermaPen werkt intensief op het verstrakken en het gladder maken van de huid. Bij deze manier van behandeling worden er minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag gemaakt, waardoor de huid zich snel en gecontroleerd zal herstellen. Zeer geschikt voor een huid met diepere lijntjes of rimpeltjes. Ook voor de huid met littekens van Acne kan dit zeer goed. U kunt kiezen voor een zone van het gelaat tijdens de reguliere gezichtsbehandeling of het hele gelaat en hals.

Deze behandeling is niet pijnlijk, u kunt echter wel lichte roodheid ervaren direct na de behandeling. Dit is vrijwel altijd de volgende dag weer zo goed als weg. Ook mag de volgende dag weer begonnen worden met evt. make-up. Tijdens herstel van deze behandeling raden wij u aan altijd overdag een hoge SPF te dragen.

Kosten:  zone gelaat €69,00 // hele gelaat €149,00 // hele gelaat en hals €179,00