Introductie Behandeling

Welkom! bij de Introductie behandeling is het belangrijkste dat wij uw huid leren kennen. U vult een cliëntenprofiel in wat er voor zorgt dat we goed voorbereid aan de behandeling kunnen beginnen.

Sensitive Treatment

De sensitive treatment is een behandeling die het meest geschikt is bij vochtarme, gevoelige huiden of een huid met veel gesprongen haarvaatjes en zelfs rosacea. Hierin wordt de huid gereinigd met de Gentle exfoliant.

Signature Treatment

Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt. Hierin wordt de huid grondig gereinigd door middel van de Gentle exfoliant om dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden worden uitgedrukt.

Oxgenating Trio

Deze bijzonder fijne gezichtsbehandeling is een echte “Beauty Boost” en kan op elk moment voor iedereen! De behandeling start met het reinigen van de huid en wordt vervolgt met een diepte reiniging met de Gentle exfoliant.

Therapeutic PCA Treatment

Bij de therapeutische behandeling kan er een keus uit 4 verschillende probleem oplossende maskers gemaakt worden. Er is voor elke huid een passend plan! Er wordt gestart met een reiniging en voorbehandeling.

TCA peeling

Deze huidverbeterende behandeling is aan te passen op bijna elke huidconditie! Bij de TCA peeling wordt de huid van te voren gereinigd, ook behandelen we de huid voor met de Gentle Exfoliant die de huid vrijmaakt van dode huidcellen.

Permanente Make-Up

Gespecialiseerd in het optimaal vormgeven van het gezicht door middel van permanente make-up. Wenkbrauwen, eyeliners maar ook litteken correcties zijn een mogelijkheid. Wat heerlijk om ten alle tijden geweldige wenkbrauwen te hebben!

Botox en Hyaluron Injectables

Met Injectables van Botox en Hyaluronzuur kan uw gezicht de jeugdige uitstraling terugkrijgen door het verlies van volume aan te vullen en door spierspanning ontstane rimpels te ontspannen.

Massages

Een massage wordt altijd afgestemd op uw wensen of eventuele klachten. Behalve dat een massage heerlijk ontspannend is, kan het ook zeer nuttig zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen.
Microdermabrasie

Microdermabrasie

Tijdens een Microdermabrasie behandeling wordt er gewerkt met microkristallen om de huid te polijsten, waarmee je diverse huidproblemen en onregelmatigheden weer kunt oplossen, gladder maken en de huid kunt verfrissen. Uitermate geschikt voor grove poriën, pigmentatie, doffe of vermoeide uitstraling en kleine lijntjes en rimpeltjes.
T-away

T-away

Heeft u roodheid in uw huid, of zelfs al duidelijke rode adertjes? Couperose, bloedblaasjes of spinnetjes (spider naevi) worden gemakkelijk weg gehaald door middel van de T-away. Met warmte wordt er een plaatselijke stolling veroorzaakt waardoor er vrijwel direct resultaat is en de adertjes verdwijnen. Wij maken altijd voor en na foto’s van het te behandelen gebied zodat er duidelijk is wat u precies wil laten verwijderen. Tevens werkt de T-away erg fijn bij het weghalen van steelwratjes (fibromen), bindweefsel bultjes en ouderdomsvlekken zonder al te veel down-time!
Gel-lack by Magnetic

Gel-lack by Magnetic

Altijd verzorgde nagels willen hebben maar bekend met het probleem van afschilferende ouderwetse nagellak? Vanaf nu niet meer! Met de Gel-lack van Magnetic zijn uw nagels minimaal 2 a 3 weken perfect zonder schilfering zelfs al werkt u in de meest vieze of natte omgeving. Ook voor uw voeten is het perfect, altijd dat mooie kleurtje op de teennagels is natuurlijk wel erg fijn! Tijdens de behandeling worden uw nagelriemen even nagelopen en worden de nagels eventueel even op lengte gevijld, zodat u daarna direct weer door kunt!  Ook een goede optie voor de dames met weinig tijd combineer uw gezichtsbehandeling samen met de Gel-lack!