Informatie


Bij het nieuwe huidinstituut van Delft, Dees Skincare wordt er serieus aan uw huidverbetering gewerkt. Dit met alle aandacht en interesse voor wat u belangrijk vind, u komt tenslotte niet voor niets!

De passie die ik heb om een huid mooier te maken deel ik graag met u, en probeer door middel van kennis en ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan het juiste plan te maken om voor u de huidverbetering te realiseren die u voor ogen heeft. Het is enorm inspirerend te werken met een duidelijk doel, het mooier maken of zelfs oplossen van een huidprobleem.

Uiteraard kunt u ook met een gezonde huid bij mij terecht, wat dacht u van uw huid te laten reinigen of eens een goede verzorgende behandeling na een stressvolle tijd?

Leuk om te weten dat er bij Dees Skincare niet alleen huid verbeterende behandelingen worden gegeven maar ook voor het super populaire Gel-Lack kunt u bij Dees Skincare terecht. Dit wordt bij u aangebracht door een professioneel opgeleide Magnetic Nails artist. Op deze manier heeft u minimaal 2 weken zorgeloze mooi verzorgde nagels! Mogelijk voor zowel de handen als voeten. Heel fijn in de zomer, met altijd de allernieuwste kleuren beschikbaar.

Wij vinden het fijn om u zo breed mogelijk te kunnen helpen, daarom werken wij met een aantal specialisten samen. Zo ook voor het aanbrengen van Permanente make-up is er een bijzonder fijne samenwerking ontstaan met Mandy Jelsma. Zij werkt al ruim 15 jaar in deze branche en is daarom een echte kenner. De nieuwste technieken worden steeds bijgeleerd en ook voor de mooie Hair-stroke techniek kunt u bij ons terecht. Bedenk u zelf eens met eindelijk die mooie wenkbrauwen, of die mooie eyeliner die er gewoon altijd is!

Huidverbetering is altijd resultaat gericht, maar wat als u nu net dat ene lijntje of die kleine rimpeltjes net niet kwijt raakt? U kunt er dan over nadenken of het stapje verder gaan voor u een uitkomst is. Bij Dees Skincare kunt u terecht voor de allerbeste adviezen en behandelingen met Botox of Injectables. Hierin wordt u altijd goed begeleid en laten we u de voordelen zien van een eventuele behandeling. De Cosmetisch Arts is al jaren in de branche werkzaam en is aangesloten bij de NVCG.  (Nederlandse vereniging cosmetische geneeskunde)