Team Dees Skincare Delft


Bij hét huidinstituut van Delft, Dees Skincare Delft wordt er serieus aan uw huidverbetering gewerkt. Dit met alle aandacht en interesse voor wat u belangrijk vind, u komt tenslotte niet voor niets!

De passie die wij hebben om een huid mooier te maken delen wij graag met u. Door middel van kennis en ervaring die wij de afgelopen 18 jaar hebben opgedaan kunnen wij het juiste plan maken om voor u de huidverbetering te realiseren die u voor ogen heeft. Het is enorm inspirerend te werken met een duidelijk doel, het mooier maken of zelfs oplossen van een huidprobleem.

Uiteraard kunt u ook met een gezonde huid bij ons terecht, wat dacht u van uw huid te laten reinigen of eens een goede verzorgende behandeling na een stressvolle tijd?

Boek hier een afspraak

Permanente make-up
Wij vinden het fijn om u zo breed mogelijk te kunnen helpen, daarom werken wij met een aantal specialisten samen. Zo ook voor het aanbrengen van Permanente make-up is er een bijzonder fijne samenwerking ontstaan met meerdere specialistes. Zij werkt al ruim 20 jaar in deze branche en is daarom een echte kenner. De nieuwste technieken worden steeds bijgeleerd en ook voor de mooie Hair-stroke techniek kunt u bij ons terecht. Bedenk u zelf eens met eindelijk die mooie wenkbrauwen, of die mooie eyeliner die er gewoon altijd is!


Botox of Injectables
Huidverbetering is altijd resultaat gericht, maar wat als u nu net dat ene lijntje of die kleine rimpeltjes net niet kwijt raakt? U kunt er dan over nadenken of het stapje verder gaan voor u een uitkomst is. Bij Dees Skincare Delft kunt u terecht voor de allerbeste adviezen en behandelingen met Botox of Injectables. Hierin wordt u altijd goed begeleid en laten we u de voordelen zien van een eventuele behandeling. De Cosmetisch Arts is al jaren in de branche werkzaam en is aangesloten bij de NVCG.  (Nederlandse vereniging cosmetische geneeskunde)

 

Huidtherapeuten
Wij werken samen met de huidtherapeuten van MediSkinCare. Met tussenposes van 6 weken komen zij bij ons in de salon in Delft om zowel advies of direct een behandeling te geven in het ontharen van het lichaam en/of gezicht. Ook kunt u hier terecht voor de aanpak van ontsierende rode adertjes in het gezicht, couperose of om de tekenen van rosacea te verbeteren. Een flink aantal van deze behandeling kunnen door middel van uw zorgverzekering worden vergoedt, dit wordt bij een intake goed met u overlegt.